Persoonlijk en lifestyle

Vaderdag win actie!

Over precies twee weken is het weer zover: vaderdag. De dag waarin alle papa’s in het zonnetje gezet worden en even die extra waardering krijgen. Want eerlijk is eerlijk, zonder mijn man had ik niet de mama en vrouw kunnen zijn die ik ben geworden.

Maar wat geef je een vader?

Natuurlijk zijn er de prachtige zelf gemaakte knutsels van de kids, maar toch geef je als moeder zijnde je partner vaak ook nog een geschenk. Een vaderdag geschenk hoeft niet groot en niet duur te zijn, alhoewel sommige (online) verkopers anders suggereren. Het belangrijkste is en blijft het gebaar.

Mij zul je dan ook geen duur cadeau zien kopen in de (internet)winkel.Β Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop shops die voor een klein prijsje een gepersonaliseerd cadeau maken; een hamer met hierop een leuke tekst, bierkistjes, sleutelhangers, mokken. You name it.

Een tegeltje uit het hart

Zelf vind ik het leuk om iets te geven met een foto van de kinderen; ze veranderen nog altijd met de dag. Dit jaar kies ik dan ook voor een bedrukt tegeltje van Studentendrukwerk.nl. Aan mijn man die altijd al mijn blogs leest: bij deze, haha!

Bij Studentendrukwerk.nl kun je niet alleen snel en eenvoudig jouw eigen boek, je scriptie of proefschrift laten drukken. Je kunt hier ook terecht voor wanddecoratie en allerlei andere gepersonaliseerde items zoals bijvoorbeeld bierviltjes en dus ook tegeltjes.

Het tegeltje is 15x15cm en kan worden voorzien van een foto, een spreuk of allebei welke wordt gedrukt op echt keramiek. Super leuk om cadeau te geven aan de leukste papa ter wereld.

Win win win

Speciaal voor vaderdag mag ik een tegeltje geheel naar eigen ontwerp weg geven!

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie achter onder deze blog of op mijn Facebook pagina
  Doe je dit op Facebook be sure to spread the word en tag anderen
 2. Vertel waarom jij dit tegeltje moet winnen voor die leuke vader en ja,
  dit mag ook voor je eigen vader zijn πŸ˜‰

De winnaar of winnares wordt zondag 9 juni bekend gemaakt.

Doe je ook mee?

Dit artikel betreft een samenwerking

 

9 reacties

 • Anna

  Wat leuk! Ik vind vaderdagcadeaus altijd zo lastig, sowieso alle cadeaus voor mannen…! Je kunt uiteraard niet blijven aankomen met een geurtje, riem of de welbekende sokken. Gepersonaliseerde cadeaus zijn nu de oplossing;) En met 2 kleine kids in huis weet ik zeker dat de liefste papa zo’n cadeau gaat waarderen.

 • Renee

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn vader, omdat hij simpelweg de beste vader is, ondanks dat hij ziek is zet hij mij en mijn zus altijd op de eerste plaats en is hij nog altijd onze rots in de branding. Ik zou er een foto op laten drukken waar we met zijn 4 op staan, mijn zus en pa, en Robin en ik die een fotobomb doen.

  • Daphne Apezteguia

   Wat een leuke actie en weer een leuk blog om te lezen πŸ™‚
   Natuurlijk doen we mee, you’ll never know πŸ˜‰
   Een eigen tegeltje is natuurlijk super leuk met onze namen en een vlinder en ster.. Jij weet wel waarom. Deze kan dan een mooi plekje krijgen ergens πŸ€žπŸ€

 • Laura

  Martijn vindt tegeltjes met spreuken nooit zo leuk… Maar als er een foto op staat van z’n mooie meisjes weet ik zeker dat hij het tegeltje wel heel mooi vindt! ❀️ En misschien mag ik dan ook nog eens een tegeltje kopen mΓ©t een spreuk 🀣

  • Audrey - mama.van.vez

   Leuk hoor! Vez wilt heel graag meedoen met deze winactie. Een tegeltje met zijn eigen tekstje voor papa. Wij duimen! πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€

 • Desiree

  Oh wat leuk! Hoop dat je man ook goed toneel kan spelen zodat de kinderen denken hem met een super leuk cadeau verrast te hebben haha. Ik zou deze graag cadeau doen met foto aan mijn vriend. Hij is dit jaar thuis met vaderdag voor het eerst vaderdag met 2 meisjes en een perfect cadeau wat hij dan mee aan boord kan nemen! Dan kan hij volgend jaar mooi naar zijn dochters kijken als hij op zee zit πŸ™‚

 • Sharon

  Ik doe heel graag mee voor de papa van mijn kindjes, toevallig heb ik voor mijn eigen vader al een cadeau en dit cadeautje die jullie weggeven is vooral geschrikt voor mijn man… is namelijk door de weeks altijd van huis ivm werk en dit cadeau is gewoon perfect mee te nemen in de auto en op zijn werk of op het hotel te laten staan. Ideaal!! πŸ˜€πŸ˜€

 • Sebas

  Papa, ik vind je lief en leuk.
  Vandaag gaan we samen leuke dingen doen,
  en hier heb je alvast een dikke zoen!

  Op een dag als deze,
  moet je dit kaartje lezen.
  Zodat je weet wat ik je elke dag wel zeggen wou:
  Lieve papa, ik hou van jou!

  Vadertjelief, vandaag speel ik jou hartendief.
  ’t Hele jaar ben je er voor mij, maar vandaag maak ik jou blij!
  Zit maar lekker onderuit, vandaag hoef jij er niet meer uit!

  Vandaag word je lekker verwend.
  Omdat je mijn papa bent.
  Ik heb iets gemaakt voor jou
  Omdat ik zoveel van je hou.
  Eerst krijg je nog een kus van mij.
  Dit cadeau maakt je vast heel blij.

  Van een vader heb ik er maar één,
  en zoals jij bent is er geen!
  Daarom zal ik je vandaag verwennen,
  want ik moet je toch echt bekennen:
  papa, ik hou heel veel van jou!

  Papa, je bent een echte knuffelbeer,
  om lekker vast te pakken en omarmen.
  Je bent er voor mij altijd weer,
  om me te troosten en te verwarmen.

  Liefste pappie, kom eens even
  met je hoofd heel dicht bij mij.
  Ik wil je een klein kusje geven,
  met nog iets leuks erbij.
  Er zijn wel een miljoen vaders
  en daar zijn allemaal leuke bij,
  maar de allerleukste vader,
  dat is die van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *