Persoonlijk en lifestyle

Top 10 best gelezen blogs van 2019

Mijn blog stond vorig jaar niet hoog op mijn prioriteitenlijst; ik heb niet veel geschreven om uiteenlopende redenen. Toch heb ik aardig wat (nieuwe) bezoekers mogen verwelkomen en zijn sommige blogs enorm veel gelezen. Nu 2019 voorbij is besloot ik eens te kijken welke van mijn posts het meeste gelezen zijn. De nummer 1 was voor mij geen verrassing, maar de rest was dat zeker wel!

10. Het was me een weekje wel

Een heel persoonlijke blog over de maand februari waarin ik mijn moeder meer dood dan levend in haar bed vond, de maand waarin mijn oma te horen kreeg dat zij borstkanker had en de maand waarin mijn schoonmoeder ziek bleek te zijn. In mijn post over hoe ik het afgelopen jaar heb beleefd blik ik hier ook nog eens op terug.

9. En toen gingen we ineens verhuizen

Wederom een persoonlijke blog! Het laatste half jaar van 2019 stond ons leven compleet in het teken van het impulsief kopen van een nieuwe woning, ons eigen huis verkopen, verbouwen en verhuizen. Wat was het hectisch, maar zo de moeite waard!

8. Interview met de verloskundige

Stond al heel lang op mijn lijstje om te schrijven. Uiteindelijk trok ik de stoute schoenen aan en benaderde de verloskundige die de geboorte van Owen heeft begeleid voor een interview. Ze was heel enthousiast en haar passie voor het vak was ook zeker terug te lezen.

7. De bevalling van Daphne – deel 3

Haar verhaal was simpelweg niet in รฉรฉn blog te gieten. In overleg met deze gezellige mede blogger besloten we de geboorte van haar oudste kindje in drie keer te posten. Het laatste, en misschien wel het meest aangrijpendste deel, is door vele mensen met ingehouden adem gelezen.

6. Als het leven abrupt tot een einde komt

Medio april kreeg ik het vreselijke bericht dat een oud collega plotsklaps was overleden tijdens een reis in Sri Lanka. Timo was nog zo jong en zat nog zo vol met leven en toekomstplannen, maar het lot besloot anders.

5. Review: OrganiCup Menstruatiecup

Nog niet zo heel lang geleden schreef ik over mijn ervaring met de menstruatiecup, maar boy oh boy is deze vaak gelezen! Allemaal vrouwen die nog twijfelen, of op zoek zijn naar ervaringen of een alternatief zoeken voor de gewone tampons en maand verband. Ik ben in ieder geval om ๐Ÿ™‚

4. Dingen die je niet wilt horen tijdens een postpartum depressie

Wat een verrassing was deze nummer 4 voor mij! Honderden keren is deze blog gelezen. Blijkbaar heb ik hierin toch een stukje (h)erkenning kunnen geven.

3. Je huis verkopen: een moordend proces

Hou op met me. Ik doe het echt nooit meer! Vlak nadat ik deze blog heb gepost is deze opgepikt door een aantal lokale makelaars. Met dank aan hen staat deze hoog in de lijst.

2. 10x Niet leuk aan zwanger zijn

Zwanger zijn is niet altijd op een roze (of blauwe) wolk zweven. Zwanger zijn is pittig en voor sommige vrouwen zelfs levensbedreigend. Vooral nummer 10 bleek voor veel dames een grote irritatie ๐Ÿ˜‰

1. Review: Sand and Sky – Purifying Plink Clay Mask

Nog altijd met stip op nummer 1! Dit simpele stukje dat ik ergens tussendoor eens schreef als opvulling is nog altijd mijn meest gelezen blog. Inmiddels prijkt mijn blog bovenaan de Google zoekresultaat en krijg ik nog altijd geregeld vragen in mijn inbox over dit gezichtsmasker. Inmiddels is dit merk flink bezig met uitbreiden van hun assortiment. Inmiddels kun je Sand and Sky ook bij Douglas vinden. Ik zeg kopen, kopen, kopen!

Welke van mijn blogs vond jij het leukste?ย 

Uitgelichte foto: John Schnobrich -ย Unsplash

Eรฉn reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *