Persoonlijk en lifestyle

The Sunshine Blogger Award

Vorige week werd ik genomineerd door Sharon van Gewoon Mammies voor The Sunshine Blogger Award. Nadat ik eerder al werd genomineerd voor de Liebster Award heb ik er nu dus weer eentje te pakken; super gaaf! Hartstikke bedankt, Sharon! Natuurlijk is het niet echt een prijs die ik in de wacht heb gesleept maar eerder een gigantisch compliment. En laten complimentjes mij nu altijd extra blij maken 😉 Ik kreeg een leuke vragenlijst bestaande uit 11 vragen én ik mag zelf ook weer een aantal bloggers nomineren. Spread the love dus!

De vragen

Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
Eigenlijk komt dat dus een beetje door mijn man; hij riep al jaren dat ik eens een hobby moet gaan zoeken. Schrijven heb ik altijd al leuk gevonden en op Instagram leerde ik een aantal mama bloggers kennen die me enorm hebben geïnspireerd. Zo ontstond het idee om een eigen blog te beginnen en dus is eind juli 2017 AltijdMama “geboren”.
Deze plek op de wereld moet je zeker eens zien!
Er zijn nog zoveel plekken die ík zeker nog eens wil zien maar als ik een bestemming zou moeten doen aan de hand van de plekken die ik al heb af mogen strepen dan zou ik zeker Polen zeggen. Eerder heb ik hier al een blog over geschreven en vertelde ik hoezeer dit land mij heeft verrast. Daar blijf ik nog steeds bij.
Zelf zou ik nog dolgraag een keer naar New Orleans willen afreizen; de historie, de cultuur en vooral SOULFOOD! Het lijkt me een waanzinnig mooie staat. But then again heeft iedere Amerikaanse staat wel iets unieks. Ik kom nu al geld te kort..
Wat is je favoriete plek in het huis en waarom?
De badkamer. Een multifunctionele plek als je het mij vraagt. Het is een toevluchtsoord en een plek om volledig tot rust te komen maar ook een compleet uitgeruste karaoke bar zolang je bui maar gek genoeg is.
Waar erger jij je aan?
Luie mensen die van een ander profiteren. Nu ben ik niet de meest proactieve en ondernemende vrouw van de wereld maar ik span ook niemand voor mijn karretje. Behalve de keren dat ik zwanger was dan.
Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?
Uitgeslapen wakker worden, uitgebreid kunnen ontbijten en vervolgens erop uit met het gezin. Een lekkere lunch en diner als afsluiting het liefst ergens buiten op het terras.
Wat is het leukste / liefste dat iemand in de afgelopen maand tegen je heeft gezegd?
Dit is niet echt een uitspraak geweest maar meer een gezamenlijke conclusie dat er een vriendschap is ontstaan met iemand. Ik maak heel moeilijk nieuwe vrienden dus het feit dat iemand mij accepteert om wie ik ben is mij goud waard. Ondanks dat zij ook nog eens bij het meest intieme moment van mijn leven is geweest én deze heeft vastgelegd is ze nog steeds niet gillend weggerend. Grootste compliment ever!
Wat is jouw droom?
Mijn grootste droom is nog altijd vliegtuigen aan de grond zetten. Al zeker 15 jaar zie ik mezelf helemaal zitten in die luchtverkeerstoren. Jammer genoeg is dit logistiek niet te doen en ben ik ook niet zo goed met cijfertjes dus ik vrees dat er een hoop rampen zouden gebeuren tijdens mijn dienst, haha!
Welk gerecht maak jij het lekkerst?
Ze zien er dan wel voor geen meter uit maar mijn bakseltjes smaken toch altijd wel heel erg lekker al zeg ik het zelf!
Waar ben je het meest trots op?
Op mezelf. Lekker egocentrisch hè? Maar dat ik nog steeds rechtop sta na alles wat ik heb mee moeten maken in de afgelopen 16 jaar vind ik echt wel knap. Ook ben ik trots op mijn twee kinderen. Ik heb er dan ook extra lang mijn best op gedaan met een zwangerschap van 41 weken en 1 dag en 41 weken en 4 dagen 😉
Wat is jouw ultieme tip voor andere bloggers?
Laat je niet uit het veld slaan! Ja, er zijn een miljoen andere bloggers en hoewel je misschien over hetzelfde schrijft is jouw verhaal uniek.
Over werk onderwerp blog je het liefst?
De meeste blogs gaan over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken; hoe ik bepaalde dingen zie en hoe ik met zaken omga. Reviews vind ik overigens ook heel leuk om te doen!

Mijn nominaties

Inmiddels heb ik weer een hoop leuke (nieuwe) bloggers leren kennen die ik zeker de moeite waard vind om te volgen. Dus hen zal ik dan ook nomineren. 11 Bloggers nomineren is me niet gelukt, haha! Maar met heel veel liefde en in willekeurige volgorde nomineer ik:

 • Mie van Miekids.com
  Zij is nog maar net begonnen maar schrijft nu al zo leuk!
 • Marco van Vaderstrots.nl
  Ik maar weinig papa-bloggers dus dikke respect!
 • Linda van Volmaakt-Onvolmaakt.nl
  Deze vrouw is zó hilarisch! En haar blogs zijn al net zo geweldig.
 • Marieke en Seline van Mamore.nl
  Twee super gezellige vrouwen die bloggen over het moederschap
Mijn vragen voor jullie
 1. Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
 2. Deze plek op de wereld moet je zeker eens zien:
 3. Wat is je favoriete plek in het huis en waarom?
 4. Waar erger jij je aan?
 5. Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?
 6. Wat is het leukste / liefste dat iemand in de afgelopen maand tegen je heeft gezegd?
 7. Wat is jouw droom?
 8. Welk gerecht maak jij het lekkerst?
 9. Waar ben je het meest trots op?
 10. Wat is jouw ultieme tip voor andere bloggers?
 11. Over werk onderwep blog je het liefst?
Voorwaarden voor de Blogger Sunshine Award
 1. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft voor de Sunshine Blogger Award en voorzie een link naar zijn / haar blog.
 2. Beantwoord 11 vragen die de blogger jou stelt.
 3. Nomineer zelf 11 nieuwe bloggers om de award te ontvangen en stel ze 11 vragen.
 4. Som de regels op en plaats het logo van de Sunshine Blogger Award in je post op je blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *