Persoonlijk en lifestyle

The 10 stages of beard

Dus.. Je vriend/man besluit een baard te laten groeien. Wanneer hij je dit verteld weet je niet of dit een goed nieuws gesprek is of een slecht nieuws gesprek. Een baard? Je bent gewend dat hij altijd glad geschoren is in zijn gezicht of soms heeft hij wat stoppels. Dus een baard? Waar komt dit in godsnaam vandaan? In het kader van de aankomende Movember (oké, dat gaat over snorren maar vaak heb je als baarddragende man ook een snor) schreef ik een blog over het besluit dat mijn man nam en dan met name de fases waar ík als partner doorheen ging. The 10 stages of beard! Met een korreltje zout  nemen natuurlijk 😉

 1. Een baard? Hoezo een baard? Je gezicht is toch prima zoals hij is? Een baard is voor oude mannen! En hipsters! Je gaat toch geen baard laten staan? Oh God.. Hij zou toch niet nu al een midlife crisis krijgen?
 2. Hmm.. Hoe zou die baard hem eigenlijk staan? Het kan 2 kanten op: óf hij veranderd in een hobo óf ik heb straks mijn eigen George Clooney! Laten het alsjeblieft het tweede zijn…
 3. Zie je?! Staat voor geen meter! Die stoppels zien er toch niet uit?! Moet hij dat niet trimmen ofzo? Het is hartstikke ongelijk! Dat wordt nóóit een fatsoenlijke baard!
 4. Waarom bestelt hij nou allemaal baardspullen? Voor die stoppels zeker.. Ik zie een kam, een borstel, olie, wax, shampoo? What the F…?!
  IMG_7018
  Items verkrijgbaar bij Mijnbaard.nl
 5. Die olie, wax en shampoo moeten de boel toch zachter maken zeg je? Het doet hartstikke pijn als je me kust. Ga weg met je schuurpapier!
 6. Zijn baard wordt nu wel wat voller. Ziet er best oké uit wel I guess. Maar het moet niet langer worden dan dit! Straks wordt hij een Dusty Hill of of een Billy Gibbons.
  Als je niet weet wie dat zijn, Google ze maar
 7. Zou ik het mogen aanraken? Ik wil het aanraken.
 8. Best nice, die baard. Jaaa.. Ik kan hier wel aan wennen. Het wordt alleen wel tijd om naar een barbier te gaan want hij krijgt vleugels. “Schat, plan anders binnenkort een afspraak bij de barbier”.
 9. GA NOU NAAR DE BARBIERRRR!!!!!!
 10. Wauw! Dit is echt heel erg mooi! De barbier heeft zijn werk goed gedaan. Die baard mag er nooit meer af!
  BONUS
 11. *ziet foto van een aantal maanden eerder*
  Kijk hier nou, zo zonder baard! Ziet er toch niet uit! Broekie…

Heeft jouw vriend/man ook een baard?
 

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *