Mama zijn

Kenzie 2 jaar!

Lieve Kenzie,

Vanaf vandaag mag jij jezelf een heuse peuter noemen! Vandaag mag jij alweer 2 kaarsjes uitblazen. Jouw geboorte herinner ik me als de dag van gisteren; hoe onwerkelijk is het dat wij vandaag alweer jouw verjaardag mogen vieren. Hoewel je bijna al je kleertjes van vorige zomer nog past, ben je enorm gegroeid het afgelopen jaar!

Je bent een echt meisje meisje geworden met alle karakter eigenschappen van dien. Je houdt van mooie dingen, zingen, dansen, nagellak, kletsen, kleuren, spelen en gillen. De simpelste dingen kunnen jou gelukkig maken. Zet jou in een zandbak met een enkele schep en je bent uren bezig. Die eenvoud siert jou. Je bent echt het zonnetje in huis en weet altijd een lach op ons gezicht te toveren. Ook op de opvang heb jij ieders hart gestolen.

Meisje, wat ben je pienter! Jouw ontwikkeling gaat als een speer en draait op volle toeren. Je bent een enorme dierenvriend en voor de duvel nog niet bang. In klimmen en klauteren zie jij geen gevaar, maar daar denken wij soms toch echt anders over.

Maar jeetje wat brandt er een vuur in jou. Jij laat niemand een loopje met je nemen en ook door je grote broer laat jij je niet onder sneeuwen. A fierce and feisty little girl! Jij weet wat je wilt en je gaat er voor, ook al weet je dondersgoed dat de trap niet iets is om op te spelen πŸ˜‰ De aanhouder wint is jouw motto. Zo bijzonder om te zien van hoe ver jij bent gekomen.

Wat zijn we blij met jou erbij en wat maak jij ons gelukkig. We hadden ons geen betere dochter kunnen wensen. Lieve Kenzie, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Terrible two’s here we come, haha.

Liefs,
Mama en papa

Uitgelichte foto: Captured by Do

 

EΓ©n reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *