Mama zijn,  Persoonlijk en lifestyle

Genomineerd voor de Liebster award!

Zul je altijd zien; lig je net in bed en wil je nog even je social media bijwerken, valt je telefoon uit. Kakzooi. Nou ja, dan maar aan de lader en lights out. Morgen weer een nieuwe dag. Toen ik de volgende morgen mijn telefoon terug aan zette en ik weer terug in de lucht was kreeg ik allerhande meldingen van Facebook, Whatsapp en ook Instagram. Een berichtje van Mommy House sprong in het oog. Ik ben gewoon genomineerd voor de Liebster award!

Dikke dankjewel, Mommy House <3

Hoe tof! Hoe gaaf! En wat een eer! Dat waren zo’n beetje de eerste gedachten die mijn hoofd binnen stormden. Ze schreef dat ze mijn blogs graag leest omdat ik altijd eerlijk en nuchter ben. Een fantastisch compliment om te krijgen!
Ik moet natuurlijk ook wel eerlijk blijven; deze super leuke blogger is mij geheel ontgaan. Ze volgt mij op Instagram maar waarom volg ik haar niet? Where did I go wrong? Want een snelle blik op haar blog maakte me enorm enthousiast over haar. Mariana inspireert, helpt en geeft tips over allerhande zaken zoals babykamers, kinderstoelen en hoe je er als drukke moeder toch verzorgd uit kunt blijven zien. Nooit weg! En dus ben ik haar direct gaan volgen. Nog steeds snap ik niet waar dit is mis gegaan. Sorry, lieve Mariana! Ik ben je eeuwig dankbaar voor de tijd die je stopt in het lezen van mijn blogs.

Wie ben ik?

Ik ben Laura, 28 jaar en al bijna 11 jaar samen met mijn man (geregistreerd partner bekt niet zo lekker hรจ). Samen hebben we 2 kinderen; Owen (3 jr) en Kenzie (7,5 mnd). In een ver verleden heb ik een MBO opleiding in de richting van reizen en toeristische informatie gedaan maar hierna ben ik al vrij snel beland bij het bedrijf waar ik nu werk als customer care & support medewerkster. Verder ben ik een enorm kneuterig familiemens en hou ik van burgerlijkheid. Maar erover klagen kan ik ook heel goed ๐Ÿ˜‰

Mijn favoriete blog

Als blogger lees ik zelf ook graag wat een ander te vertellen heeft. Echter, blog ik zelf nog maar sinds juli vorig jaar en dus moet ik nog een hoop leren en ontdekken. Maar ik moet zeggen dat ik dol met op de blogs van Meisje Eigenwijsje. Haar heb ik online leren kennen toen ik in verwachting was van Kenzie; haar zoontje en mijn dochter schelen maar een paar dagen. Een super leuke vrouw die heel veel passie in haar blog stopt.

Vragen voor de genomineerden

Een onderdeel van deze nominatie is om de vragen voor de genomineerde bloggers te beantwoorden. Mariana had er ook een aantal voor mij, die ik met veel liefde en plezier heb ingevuld.
1. Hoe ben je begonnen met bloggen?
Mijn man riep al jaren dat ik een hobby moest gaan zoeken. Toen ik een beetje bekend raakte met het fenomeen dat Instagram heet zag ik steeds vaker blogs voorbij komen van meerdere moeders, vrouwen en ook vaders. Ik dacht letterlijk: Waarom ook niet?. Als zij het kunnen dan kan ik het ook. Er zit genoeg in mijn hoofd wat eruit kan. En zo werd Altijd Mama geboren. Inmiddels een beetje uit de hand gelopen, maar wel ontzettend leuk om te doen.
2. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijkse leven?
Zodra ik iets tegen kom waarvan ik denk dat ik erover kan schrijven, noteer ik het in mijn notities op m’n (inmiddels vervloekte) smartphone. Eens in de week, meestal op vrijdag, kijk ik wat ik daadwerkelijk van deze onderwerpen kan maken. Veel valt dan alsnog af of gaat op de lange baan. Vrijdagavond is dus eigenlijk mijn blog avondje en dat werkt dus prima. Kinderen op bed, manlief ergens en ik achter de pc. Wanneer ik geen tijd of zin heb probeer ik mijn blogs te schrijven als Owen op de peuterspeelzaal is en Kenzie dan slaapt. Soms kom ik wel eens in de knoei maar hey, #nopressure . Het moet wel leuk blijven.
3. Heb jij goede tips voor andere bloggers?
Schrijf wat je wil schrijven. Schrijf niet over onderwerpen waarvan jij denkt dat het anderen interesseert maar waar je zelf 100% achter staat.
4. Wat wil je bereiken met je blogberichten?
In eerste instantie begon mijn blog als een soort online dagboek; schrijven om te ventileren. Ik verwachtte ook niet dat iemand het ooit zou willen lezen maar naarmate mijn blog steeds meer bezoekers begon te krijgen en ook de veelal positieve reacties binnen kwamen besloot ik er echt wat te van gaan maken. Ik wil mijn kijk op en ervaring met het ouderschap delen met (aanstaande) ouders om ze te laten weten dat het, naast dat het de meest mooie ervaring uit je leven is, soms best een beetje kut kan zijn. En dat het okรฉ is om dat ook te vinden en soms hardop uit te spreken. Ze zijn niet alleen. Wij zijn niet alleen.
5. Hoe vaak blog jij?
Ik post iedere woensdag en zondag een nieuwe blog. Op woensdag probeer ik de wat serieuzere onderwerpen aan te doen en op zondag wat meer luchtigere dingen. Dit is voor mij een prima ambitie. En op die vrijdagavond blog avond probeer ik zoveel mogelijk vooruit te werken. Het leven is al druk zat met 2 kinderen, een baan, een huishouden en een man ๐Ÿ˜‰

Mijn genomineerden voor de Liebster award
  • Zeker geen nieuwe blogger maar wel een grote inspiratie voor mij (bij deze, meid): Nicole van Meisje Eigenwijsje. Ik ben groot fan van haar blogs en vind haar daarnaast een geweldig mooi mens. Enorm respect voor haar en hoe zij het allemaal doet.
  • Marjolein van Meervoudig Perfect. Wat een powervrouw is dat! Ik heb een gigantische bewondering voor haar en hoe ze omgaat met haar leven als moeder van een zorgenkindje en andere knappe dochter. Daarnaast heeft ze heerlijke humor.
  • En dan Kaat van Kaat Krabbelt. Ik ben dol op haar schrijftstijl. Vrouw van een zingende chauffeur, (cadeau)moeder รฉn trotse omi. Interessanter kan haast niet.
  • Kimberly van Dromen met onze ogen open! Een prachtig en eerlijk blog van een mama met 3 heerlijke dochters. Haar foto’s op Instagram weten me ook altijd te pakken.
  • Michelle van About him and her. Naast het feit dat ik een aantal jaren samen met haar in de klas heb gezeten op de middelbare school en haar zoon ook Owen heet vind ik haar blogs gewoon leuk om te lezen en absoluut de moeite waard om te nomineren!

Mijn vragen voor jullie:
-> Hoe kijk je terug op je aller eerste blogpost?
-> Wat maakt volgens jou je blog uniek?
-> Ervaar jij soms druk omtrent je blog? En zo ja, hoe ga je hier mee om?
-> Nooit meer bloggen of nooit meer social media?
-> Welke serie moet iedereen gezien hebben volgens jou en waarom?

De spelregels voor de Liebster award

De Liebster award is een award door bloggers, voor bloggers.
Er zijn echter wel een aantal spelregel aan verbonden.
1. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog.
2. Zet een foto van de award op je blog
3. Beschrijf jouw favoriete blog.
4. Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert.
5. Nomineer minimaal 5 andere blogs die je volgt, uiteraard die ook nog maar net zijn begonnen (of weinig volgers hebben) om ze beter te leren kennen.
6. Kopieer deze regels in je eigen blogpost.
7. Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost.

Mama zijn,  Persoonlijk en lifestyle

Genomineerd voor de Liebster award!

Zul je altijd zien; lig je net in bed en wil je nog even je social media bijwerken, valt je telefoon uit. Kakzooi. Nou ja, dan maar aan de lader en lights out. Morgen weer een nieuwe dag. Toen ik de volgende morgen mijn telefoon terug aan zette en ik weer terug in de lucht was kreeg ik allerhande meldingen van Facebook, Whatsapp en ook Instagram. Een berichtje van Mommy House sprong in het oog. Ik ben gewoon genomineerd voor de Liebster award!

Dikke dankjewel, Mommy House <3

Hoe tof! Hoe gaaf! En wat een eer! Dat waren zo’n beetje de eerste gedachten die mijn hoofd binnen stormden. Ze schreef dat ze mijn blogs graag leest omdat ik altijd eerlijk en nuchter ben. Een fantastisch compliment om te krijgen!
Ik moet natuurlijk ook wel eerlijk blijven; deze super leuke blogger is mij geheel ontgaan. Ze volgt mij op Instagram maar waarom volg ik haar niet? Where did I go wrong? Want een snelle blik op haar blog maakte me enorm enthousiast over haar. Mariana inspireert, helpt en geeft tips over allerhande zaken zoals babykamers, kinderstoelen en hoe je er als drukke moeder toch verzorgd uit kunt blijven zien. Nooit weg! En dus ben ik haar direct gaan volgen. Nog steeds snap ik niet waar dit is mis gegaan. Sorry, lieve Mariana! Ik ben je eeuwig dankbaar voor de tijd die je stopt in het lezen van mijn blogs.

Wie ben ik?

Ik ben Laura, 28 jaar en al bijna 11 jaar samen met mijn man (geregistreerd partner bekt niet zo lekker hรจ). Samen hebben we 2 kinderen; Owen (3 jr) en Kenzie (7,5 mnd). In een ver verleden heb ik een MBO opleiding in de richting van reizen en toeristische informatie gedaan maar hierna ben ik al vrij snel beland bij het bedrijf waar ik nu werk als customer care & support medewerkster. Verder ben ik een enorm kneuterig familiemens en hou ik van burgerlijkheid. Maar erover klagen kan ik ook heel goed ๐Ÿ˜‰

Mijn favoriete blog

Als blogger lees ik zelf ook graag wat een ander te vertellen heeft. Echter, blog ik zelf nog maar sinds juli vorig jaar en dus moet ik nog een hoop leren en ontdekken. Maar ik moet zeggen dat ik dol met op de blogs van Meisje Eigenwijsje. Haar heb ik online leren kennen toen ik in verwachting was van Kenzie; haar zoontje en mijn dochter schelen maar een paar dagen. Een super leuke vrouw die heel veel passie in haar blog stopt.

Vragen voor de genomineerden

Een onderdeel van deze nominatie is om de vragen voor de genomineerde bloggers te beantwoorden. Mariana had er ook een aantal voor mij, die ik met veel liefde en plezier heb ingevuld.
1. Hoe ben je begonnen met bloggen?
Mijn man riep al jaren dat ik een hobby moest gaan zoeken. Toen ik een beetje bekend raakte met het fenomeen dat Instagram heet zag ik steeds vaker blogs voorbij komen van meerdere moeders, vrouwen en ook vaders. Ik dacht letterlijk: Waarom ook niet?. Als zij het kunnen dan kan ik het ook. Er zit genoeg in mijn hoofd wat eruit kan. En zo werd Altijd Mama geboren. Inmiddels een beetje uit de hand gelopen, maar wel ontzettend leuk om te doen.
2. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijkse leven?
Zodra ik iets tegen kom waarvan ik denk dat ik erover kan schrijven, noteer ik het in mijn notities op m’n (inmiddels vervloekte) smartphone. Eens in de week, meestal op vrijdag, kijk ik wat ik daadwerkelijk van deze onderwerpen kan maken. Veel valt dan alsnog af of gaat op de lange baan. Vrijdagavond is dus eigenlijk mijn blog avondje en dat werkt dus prima. Kinderen op bed, manlief ergens en ik achter de pc. Wanneer ik geen tijd of zin heb probeer ik mijn blogs te schrijven als Owen op de peuterspeelzaal is en Kenzie dan slaapt. Soms kom ik wel eens in de knoei maar hey, #nopressure . Het moet wel leuk blijven.
3. Heb jij goede tips voor andere bloggers?
Schrijf wat je wil schrijven. Schrijf niet over onderwerpen waarvan jij denkt dat het anderen interesseert maar waar je zelf 100% achter staat.
4. Wat wil je bereiken met je blogberichten?
In eerste instantie begon mijn blog als een soort online dagboek; schrijven om te ventileren. Ik verwachtte ook niet dat iemand het ooit zou willen lezen maar naarmate mijn blog steeds meer bezoekers begon te krijgen en ook de veelal positieve reacties binnen kwamen besloot ik er echt wat te van gaan maken. Ik wil mijn kijk op en ervaring met het ouderschap delen met (aanstaande) ouders om ze te laten weten dat het, naast dat het de meest mooie ervaring uit je leven is, soms best een beetje kut kan zijn. En dat het okรฉ is om dat ook te vinden en soms hardop uit te spreken. Ze zijn niet alleen. Wij zijn niet alleen.
5. Hoe vaak blog jij?
Ik post iedere woensdag en zondag een nieuwe blog. Op woensdag probeer ik de wat serieuzere onderwerpen aan te doen en op zondag wat meer luchtigere dingen. Dit is voor mij een prima ambitie. En op die vrijdagavond blog avond probeer ik zoveel mogelijk vooruit te werken. Het leven is al druk zat met 2 kinderen, een baan, een huishouden en een man ๐Ÿ˜‰

Mijn genomineerden voor de Liebster award
  • Zeker geen nieuwe blogger maar wel een grote inspiratie voor mij (bij deze, meid): Nicole van Meisje Eigenwijsje. Ik ben groot fan van haar blogs en vind haar daarnaast een geweldig mooi mens. Enorm respect voor haar en hoe zij het allemaal doet.
  • Marjolein van Meervoudig Perfect. Wat een powervrouw is dat! Ik heb een gigantische bewondering voor haar en hoe ze omgaat met haar leven als moeder van een zorgenkindje en andere knappe dochter. Daarnaast heeft ze heerlijke humor.
  • En dan Kaat van Kaat Krabbelt. Ik ben dol op haar schrijftstijl. Vrouw van een zingende chauffeur, (cadeau)moeder รฉn trotse omi. Interessanter kan haast niet.
  • Kimberly van Dromen met onze ogen open! Een prachtig en eerlijk blog van een mama met 3 heerlijke dochters. Haar foto’s op Instagram weten me ook altijd te pakken.
  • Michelle van About him and her. Naast het feit dat ik een aantal jaren samen met haar in de klas heb gezeten op de middelbare school en haar zoon ook Owen heet vind ik haar blogs gewoon leuk om te lezen en absoluut de moeite waard om te nomineren!

Mijn vragen voor jullie:
-> Hoe kijk je terug op je aller eerste blogpost?
-> Wat maakt volgens jou je blog uniek?
-> Ervaar jij soms druk omtrent je blog? En zo ja, hoe ga je hier mee om?
-> Nooit meer bloggen of nooit meer social media?
-> Welke serie moet iedereen gezien hebben volgens jou en waarom?

De spelregels voor de Liebster award

De Liebster award is een award door bloggers, voor bloggers.
Er zijn echter wel een aantal spelregel aan verbonden.
1. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog.
2. Zet een foto van de award op je blog
3. Beschrijf jouw favoriete blog.
4. Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert.
5. Nomineer minimaal 5 andere blogs die je volgt, uiteraard die ook nog maar net zijn begonnen (of weinig volgers hebben) om ze beter te leren kennen.
6. Kopieer deze regels in je eigen blogpost.
7. Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *