Mama zijn

En toen was je alweer 5!

Lieve Owen,

Vandaag is jouw verjaardag! Je bent alweer 5 jaar!

Het is niet te beschrijven hoe snel tijd kan gaan.. Het afgelopen jaar ben je zowaar nog groter gegroeid en heb je zoveel mooie mijlpalen op je naam mogen schrijven.

Je bent nu een heuse kleuter en een echte groep 1er. Ook op school weet je heel goed wat je wel en niet wil en dat mag iedereen horen. Je doet het zo goed en de sprongen die je hebt gemaakt zijn enorm. Je bent heel erg bezig met schrijven en je tekeningen worden steeds mooier. Zo trots als een pauw ben je als je weer thuis komt met een mooie sticker op je hand. En wij glunderen met je mee.

Je had alweer zoveel firsts dit jaar.

Je hebt leren fietsen op de kleine fiets bij tante Evelien. In het begin was het een beetje spannend en wiebelde je nog wat, maar binnen no-time was je weg. Inmiddels zeur je me de oren van mijn hoofd om lampjes voor op je fiets, zodat je ook in de donkere wintermaanden veilig kunt fietsen. Je bent zelfs al helemaal alleen naar oma gefietst, omdat mama je simpelweg niet bij kan houden.

Je eerste kinderfeestje, je eerste speelafspraakje, je eerste vriendjes heb je gemaakt.

En wat ben je opgebloeid in ons nieuwe huis. De zeeΓ«n van ruimte en de stilte de we hebben gekregen doet jou zo goed.Β  Je kan niet wachten tot je op zwemles mag en daarna op voetbal en dan en dan en dan.. Je wilt al zoveel!

Rust moet je nog leren waarderen, maar gelukkig gaat ook dat al een beetje beter. Is natuurlijk ook best moeilijk als je zoveel pit in je kleine pink hebt. En klein ben je soms ook nog wel als je dicht tegen mama aan kruipt en bijna in slaap valt. Ik geniet er nog maar van, zo lang het kan πŸ˜‰

Lieve Owen, papa en mama zijn enorm trots op jou en wie je bent!
We houden van je tot aan de maan en terug!

Gefeliciteerd lieverd, we gaan er een leuke dag van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *