Persoonlijk en lifestyle

And so it begins..

Daar is hij dan; mijn eerste blog.
Ik liep al een tijdje met het idee rond; bloggen. Is het wat voor mij? Is een ander wel geïnteresseerd in mijn simpele en burgerlijke leven? Een blog is eigenlijk een soort dagboek toch? Is het dan niet gewoon een muur voor mijzelf om tegenaan te kletsen? Waarom ook niet? Mijn man roept toch al jaren dat ik eens een hobby moet gaan zoeken 😉 Dus.. Here goes nothing!

Mijn naam is Laura en inmiddels ben ik 29 jaar oud. In 2007 heb ik de liefde van mijn leven Sander leren kennen via, toen nog, Facebox. Later werd dit Netlog en nu bestaat het volgens mij niet eens meer. We wonen samen sinds juli 2011. De eerste 3 jaar hebben we op een super fijne flat in de stad gewoond en in 2013 hebben we ons eerste huis gekocht! Op 27 Mei 2014 zijn we semi-getrouwd (lees: geregistreerd partnerschap – super onpersoonlijk trouwens). Ik was op dat moment in verwachting van ons eerste kind waardoor de ambtenaar nog dacht dat het een “moetje” was. En bedankt.. Zó ouderwets zijn we nu ook weer niet!

Er zijn ons inmiddels 2 prachtige kinderen gegund. Onze zoon Owen is 9 december 2014 geboren en op 13 juni 2017 is ons gezin uitgebreid met dochter Kenzie; een echte rijkeluiswens dus! Uiteraard gaan er nog vele blogs over hen volgen.

Eerder schreef ik dat mijn man vind dat ik een hobby moet zoeken. Maar wat is nu een hobby? Voor ik hem leerde kennen was ik heel actief met volleybal en stijldansen. Inderdaad.. Was.. Door omstandigheden ben ik hiermee moeten stoppen. Reizen is wel echt mijn ding; de wereld ontdekken. Voor de geboorte van ons eerste kind gingen we er dan ook 2 a 3 keer per jaar op uit. Maar ook dat is op een laag pitje komen te staan omdat we de laatste jaren veel (geld) hebben geïnvesteerd in onszelf en de toekomst. Fotograferen vind ik ook ontzettend leuk om te doen. Ik ben dan wel geen pro, maar ach. Waarschijnlijk zul je hier en daar mijn verschillende (al dan niet mislukte) pogingen voorbij zien komen.

En bloggen lijkt me dus ook super tof.
Zelf heb ik veel inspiratie op gedaan bij andere (mede) (mama)bloggers en vond ik alle verhalen geweldig om te lezen.
Ik hoop er zelf ook wat moois van te kunnen maken.
Heb je ideeën voor me of tips en trics laat het me dan zeker weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *