Persoonlijk en lifestyle

AltijdMama Stopt!

Drie jaar geleden postte ik mijn eerste blog; een nieuwe “hobby”. Een hobby die al heel snel, heel hard uit de hand liep. Samenwerkingen, gastblogs, social media kanalen en ga zo maar door. Meerdere keren nam ik een break, maar al snel kwam ik weer terug.

Zoveel om over te schrijven, zoveel om te delen met zoveel mensen. Mensen die me vaak benaderen en me complimenten geven over hoe leuk en eerlijk mijn blogs zijn. Gemiddeld trekt mijn blog ongeveer 1000 bezoekers per maand en dat is echt niet veel als je kijkt naar andere, “grotere” mama bloggers, maar ik ben er trots op. Twee van mijn blogs staan zelfs bovenaan de Google zoekresultaten en dat vond ik zeker een schouderklopje waard!

Nog steeds is mijn bloglijst eindeloos; ik zou nog jaren en jaren kunnen schrijven, maar de motivatie om daadwerkelijk achter de laptop te gaan zitten is weg. Dat vind ik vervelend en bezorgt me een naar gevoel. Onbewust voel ik “druk” om te schrijven en dat is niet waar ik nog langer voor kies. Ik geniet veel meer van de occasional Facebook en Instagram posts met daarbij een klein verhaaltje. Daarnaast, de combinatie van een drukke, hectische (maar oh zo fijne) baan en het chaotische en rijke gezinsleven vergen soms veel energie. Energie die ik vervolgens weer voor de volle honderd procent terug erin stop. Mijn blog past hier simpelweg niet meer bij.

Na lang nadenken heb ik dan ook besloten om te stoppen met altijdmama.nl
Wel zal ik nog actief blijven op Mamaplaats, dus als je mijn verhalen Γ©cht niet kunt missen kun je me hier volgen πŸ˜‰ Natuurlijk zal ik mijn blogposts gewoon blijven delen, maar dan op mijn eigen, persoonlijke Facebook pagina en Instagram.

Aan alle webshops, gastbloggers, volgers en meelevers: Mijn dank is groot! Jullie hebben dit avontuur voor mij mogelijk gemaakt en daar ben ik dankbaar voor.

Heel veel liefs, van mij

XoX

Uitgelichte afbeelding: Renee Fisher -Β Unsplash

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *