Persoonlijk en lifestyle

12 Jaar liefde

Vandaag is de dag dat mijn man en ik alweer 12 jaar samen zijn. Twaalf jaar! Dat is gewoon al bijna de helft van mijn leven. En dit jaar ook nog eens 5 jaar semi-getrouwd (lees: geregistreerd partnerschap) We worden oud.. En tot nu toe doen we dat nog steeds samen. Eerlijk is eerlijk, ik had nooit gedacht dat we zover zouden komen. Twee verliefde tieners die elkaar hebben leren kennen op het internet, dat kan nooit lang duren. Maar toch houden we het tot nu toe aardig goed vol samen.

Ups and downs

Zoals in iedere relatie hebben ook wij ups en downs gehad; we’ve been through some heavy shit. Vorig jaar nog balanceerden we maar weer eens op het randje van de afgrond. De afgelopen jaren vol met voornamelijk flinke downs was ons niet in de koude kleren gaan zitten en we groeiden langzaam maar zeker steeds verder uit elkaar. But here we are! Still going strong.

Het is maar goed dat we wat dat betreft van de oude stempel zijn. Wij zijn beide van mening dat je moet vechten voor die ander; dat je je moet vastbijten en niet moet los laten. En dat is wat we hebben gedaan. Vasthouden, opnieuw kiezen voor elkaar, elkaar blijven waarderen, elkaar blijven respecteren. Het is absoluut niet makkelijk geweest. Meerdere malen leek opgeven de makkelijkste uitweg, maar toch sloten we iedere keer weer die deur en besloten we er weer voor te gaan.

Tiny en Lau

Eigenlijk hebben we gewoon een pleuris hekel aan elkaar. Samen zijn we de jonge versie van Tiny en Lau; altijd op elkaar aan het ouwehoeren. Hij vind dat ik teveel zeur en hij moet eens leren z’n grote mond te houden. Hij laat altijd zijn sokken slingeren en ik ruim nooit mijn glas op. Hij doet geen flikker thuis en ik ben een krent als het op geld aan komt. Die klote PlayStation smijt ik vandaag of morgen het raam uit en hij steekt een dezer dagen mijn smartphone een keer in de fik. Anywho, alleen kunnen we de hypotheek niet betalen dus doen we het er maar mee πŸ˜‰

De enige echte

Toch wist ik al vrij snel dat deze botte boer en loodgieter met smerige handen (die nu overigens is opgeklommen tot werkvoorbereider bij een installatiebedrijf) mijn one true love is. Ik kan me niet voorstellen om mijn leven zonder hem en de kinderen te moeten leiden. Ondanks dat we twee totaal verschillende personen zijn met allebei onze eigen interesses en voorkeuren werkt het toch allemaal als een tierelier. Ik ben er van overtuigd dat zijn linker helft gemaakt is voor mijn rechterhelft om op te liggen; dat kun je toch niet als toeval beschouwen? Haha.

Supertrots

Ik ben zo waanzinnig trots op hem. Zijn ambities hebben hem, zonder middelbare school diploma, al zoveel gebracht. Hij werkt knetter hard voor ons en timmert hard aan zijn eigen weg. Daarnaast is hij degene die het grootste deel van de zware nachten heeft gedaan en nog steeds doet. Ondanks dat het zijn uitslaap dag is, gaat hij er soms toch uit als hij weet dat ik echt even niet meer kan. Hij is degene die ons gezin bij elkaar heeft gehouden toen ik hier niet toe in staat was.

Sander is een waanzinnig leuke vader; wanneer hij eens een dag vrij heeft doordeweeks gaat hij er altijd met de kids op uit waar ik op mijn vrije dagen niet zo heel veel bijzonders doe. Soms ben ik jaloers op de kracht die hij heeft, soms ben ik blij dat hij die kracht bezit want soms kan ik echt een hormonale canonball zijn.

Dromen over de toekomst

Waar we een aantal jaren geleden fantaseerden over de toekomst die we nu leven (lees: huisje, boompje, beestje), fantaseren we nu weer een decennium verder; een nieuw huis met een grote tuin, onze puber kinders die ons de coolste ouders ever vinden (NOT), weekendjes weg samen om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Nog verder vooruit denkend zien we ons zelf, als we ooit met pensioen mogen, in een penthouse wonen met een verpletterend uitzicht waarbij er natuurlijk genoeg kamers over zijn voor de 10 kleinkinderen die we gaan krijgen.

Heerlijk! Want er is niemand anders waarmee tegen wie ik wil blijven zeuren πŸ˜‰

I choose you. And I’ll choose you, over and over and over. Without pause, without a doubt, in a heartbeat. I’ll keep choosing you. Always.
– unknown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *